Kontakt informacije

  • instagram
  • instagram
  • instagram

O nama

interior

2022

Godina otvaranja

Restoran Solidarnost - Naša misija

Radimo na afirmaciji položaja osoba sa invaliditetom u okvirima moderne socijalne politike, posmatrajući osobе sa invaliditetom kao ličnostи sa svim pravima i potrebama. Želimo jednake mogućnosti za sve, uključujući i pravo na različitost. Naglasak stavljamo na garantovanje ravnopravnosti osoba sa invaliditetom, nediskriminaciju i njihovo puno učešće u društvu.

Naši projekti i aktivnosti usmereni su na razvoj inkluzivnog društva na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou. Želimo da uključimo sve ljude dobre volje da učestvuju u našim aktivnostima, jer smo otvoreni za saradnju sa svima.

Invaliditet može biti urođen, ali svako od nas u jednom momentu može postati osoba sa invaliditetom.

Otvoreni smo za svaku saradnju kao društvo ravnopravnih i aktivnih gradjana u kome su osobe sa invaliditetom osnažene da samostalno žive i odlučuju, u skladu sa potrebama i resursima.

Zato budimo jedni uz druge, svi smo mi naši, podržimo se, da učimo jedni od drugih, da se podržavamo, da radimo i stvaramo bolje sztra za sve nas.

Signature
01

Naša lokacija

Nalazimo se na drugom ulazu na gradsku pijacu (ulica 28. marta bb) u Sremskoj Mitrovici.

02

Wolt dostava

Ostavrili smo saradnju i sa Wolt-om, koji će na vaše kućne adrese doneti obroke koje spremamo za vas.

03

Naši zaposleni

Sertifikovani kuvari, osobe sa invaliditetom, ulažu svoj talenat kako bi do vas stigao savršen obrok.

04

Pomoć ka zapošljenju

Želimo da vršimo edukacije osoba sa invaliditetom u kuvarskoj industriji, i utičemo pri lakšem pronalasku posla.

05

Naša vizija

Naša vizija je da pomognemo ljudima koji su socijalno ugroženi, da se širimo, da niko ne ostane gladan.

06

Budući planovi

Gledamo da vučemo ka proširenju naših poslovnica po celoj Srbiji, da možemo pomoći što više ljudi.

Promo video

U ovom restoranu svaki peti obrok ide onome kome je i najpotrebniji

U našem objektu možete kupiti vaučere i pokloniti ih ljudima koji su u stanju socijalne potrebe, koji će sa tim vaučerom imati besplatan obrok.

icon Promo video
interior

Drugi o nama

Utisci naših gostiju i korisnika.

icon #jediibudihuman

Veoma ukusno!

Nedavno sam imao priliku da posetim ovaj izuzetan restoran i probam njihovu fenomenalnu bečku šniclu i Karađorđevu šniclu. Oduševio sam se ukusom, teksturom i prezentacijom jela. Ipak, ono što me posebno impresioniralo jeste njihova velikodušnost u pružanju besplatnih obroka socijalno ugroženim osobama. Njihova humanitarna inicijativa dodaje poseban osećaj zadovoljstva dok uživam u hrani. Hvala vam na ukusnom obroku i plemenitom doprinosu društvu!

Guest

Nikola Bojić

Svaki skoro dan dolazim po hranu

Želim podeliti svoje oduševljenje nakon posete ovom restoranu i isprobavanja njihovih fantastičnih Caesar salata i Sirmium salata. Svežina sastojaka, savršen balans ukusa i estetska prezentacija jela su me ostavili bez daha. Ali, ono što mi je posebno zapalo za oko je njihova neumorna posvećenost pružanju besplatnih obroka socijalno ugroženim osobama. Njihov humanitarni rad doprinosi još većem zadovoljstvu dok uživam u ovim ukusnim salatama. Veliko hvala za izvrsnost i humanost!

Guest

Bojan Radulović

Odlična usluga

Ovaj restoran je zaista pravi dragulj! Probao sam njihove ukusne medaljone i pikantne paketiće i ostao sam zapanjen. Savršena kombinacija sočnih medaljona i pikantnih paketića je pravi delikates za nepce. Ono što me najviše impresioniralo je njihova velikodušnost u pružanju besplatnih obroka socijalno ugroženim osobama. Njihova posvećenost i humanost čine svaki zalogaj još slađim. Čestitam na izvrsnom radu i fantastičnoj hrani! Sve najbolje u daljem radu!

Guest

Jovan Marković

Raznovrsni ketering

Radimo ketering za sve vrste skupova!

*Za preduzeća organizujemo ishranu radnika na gradilištima

icon Kontaktirajte nas
burger

Posetite nas i kupite naše humanitarne vaučere*

Budi human!

#jediibudihuman

icon Više informacija
cup